• mk
  • sq
  • en
  • mk
  • sq
  • en

Takim i drejtorit të Inspektoratit të Përdorimit të Gjuhëve me ambasadorin e Republikë së Shqipërisë në vendin tonë

Sot, më 22 mars 2022, në hapësirat e Inspektoratit të Përdorimit të Gjuhëve, drejtori z. Fatmir Iseni realizoi një takim me ambasadorin e Republikës së Shqipërisë në vend, z. Fatos Reka.
Në takim z. Iseni e njoftoi ambasadorin Reka për sfidat me të cilat përballet  Inspektorati i Përdorimit të Gjuhëve që nga themelimi,  për funksionimin dhe punën e tij gjithëpërfshirëse në vazhdimësi, si dhe për planet dhe aktivitetet e ardhshme.
Në takim të dyja palët shprehën gatishmërinë për bashkëpunim në të ardhmen në fushën e organizimit të projekteve të përbashkëta.

Pin It on Pinterest