• mk
  • sq
  • en
  • mk
  • sq
  • en

Takim pune i drejtorit të Inspektoratit me përfaqësuesit e Këshillit të Inspektimit-21.01.2021

Drejtori i Inspektoratit për Përdorimin e Gjuhëve sot pati një takim pune me kryetaren e Këshillit të Inspektimit, anëtarin e këshillit përgjegjës për fushën 6- administratë dhe drejtoreshën e Inspektoratit Shtetëror Administrativ.

Në këtë takim u diskutua edhe për fazën vijuese të trajnimit të inspektorëve, gjegjësisht për punën praktike dhe trajnimin në vendin e punës, nën mbikëqyrje të një mentori.

 

Pin It on Pinterest