• mk
  • sq
  • en
  • mk
  • sq
  • en

Takim pune i drejtorit të Inspektoratit me Zëvendëskryeministin e parë dhe ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive-21.1.2021

Drejtori i Inspektoratit për Përdorimin e Gjuhëve realizoi një takim pune me Zëvendëskryeministrin e parë dhe ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive z. Artan Grubi.

Në takim u diskutua për zbatimin e Ligjit për Përdorimin e Gjuhëve në institucionet shtetërore, ndërsa drejtori njoftoi Zëvendëskryeministrin e parë dhe ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive për punën e bërë, aktivitetet aktuale dhe planet e ardhshme të Inspektoratit për Përdorimin e Gjuhëve.
Të dy institucionet ranë dakord të vazhdojnë bashkëpunimin dhe mbështetjen.

 

 

 

Pin It on Pinterest