• mk
  • sq
  • en
  • mk
  • sq
  • en

Takim pune i drejtorit të Inspektoratit për Përdorim të Gjuhëve me drejtorin e Agjencisë për Zbatimin e Gjuhës në RMV

Sot, drejtori i Inspektoratit për Përdorimin e Gjuhëve, z. Fatmir Iseni realizoi takim pune me drejtorin e Agjencisë për Zbatimin e Gjuhës në RMV z. Ylber Sela. Implementimi i Ligjit për Përdorimin e Gjuhëve, zbatimin e saj dhe fillimin e mbikëqyrjes inspektuese ishin temat e takimit të punës. Të dy bashkëbiseduesit u pajtuan se bashkëpunimi ndërmjet Inspektoratit për Përdorim të Gjuhëve dhe Agjencisë për Zbatimin e Gjuhës në RMV është në nivel të lartë dhe e njëjta do të vazhdojë edhe në të ardhmen me qëllim të sigurimit të mundësive të barabarta të qytetarëve për realizimin dhe mbrojtjen e të drejtave të tyre.

 

Pin It on Pinterest