• mk
  • sq
  • en
  • mk
  • sq
  • en

Директорот на Инспекторатот за употреба на јазиците, Фатмир Исени, го открива напредокот на активностите на Инспекторатот за употреба на јазиците на ТВ-КЛАН – 01.12.2020

Pin It on Pinterest