• mk
  • sq
  • en
  • mk
  • sq
  • en

Категорија: БИЛТЕН

Меморандум за соработка

На 01.03.2023 година, Инспекторатот за употреба на јазиците потпиша Меморандум за соработка со...

Интерен Оглас

Пријава – Оглас  Интерен Оглас бр,1-22 Одлука за избор 15.11.2022

Потпишан е нов договор

На 26.10.2022 година, Инспекторатот за употреба на јазиците потпиша договор за соработка со...

Loading

Pin It on Pinterest