• mk
  • sq
  • en
  • mk
  • sq
  • en

Категорија: Слајдер-МК

Меморандум за соработка

На 01.03.2023 година, Инспекторатот за употреба на јазиците потпиша Меморандум за соработка со...

Ден на азбуката

Овој ден е одбележан во нашата земја како важен ден за албанскиот народ. На овој ден на 22 ноември...

Интерен Оглас

Пријава – Оглас  Интерен Оглас бр,1-22 Одлука за избор 15.11.2022

Потпишан е нов договор

На 26.10.2022 година, Инспекторатот за употреба на јазиците потпиша договор за соработка со...

Ден на албанската азбука

Нашата земја е позната како лулка на различни култури и јазици, но оваа културна и јазична...

Европски ден на јазиците

По повод Европскиот ден на јазиците, директорот на Инспекторатот за употреба на јазиците имаше...

Loading

Pin It on Pinterest