• mk
  • sq
  • en
  • mk
  • sq
  • en

Политика на приватност

Согласно Законот за заштита на лични податоци, Инспекторат за употреба на јазиците Ве уверува дека податоците оставени на нашата веб-страна нема да бидат злоупотребени, објавени во било каков медиум или споделени со друго трето правно, односно физичко лице.

Со почит,
Инспекторат за употреба на јазиците

Pin It on Pinterest