• mk
  • sq
  • en
  • mk
  • sq
  • en

Работен состанок на директорот на Инспекторатот со претставници од Инспекциски совет-21.01.2021

Директорот на Инспекторатот за употреба на јазиците денес оствари работен состанок со претседателката на Инспекцискиот совет, членот на советот надлежен за област 6 – управа и директорката на Државниот управен инспекторат.

На состанокот беше разговарано за следната фаза од обуката на  инспекторите, односно практична работа и обука на работно место, под  надзор на ментор.

 

Pin It on Pinterest